Energi Ekonomi-logo
Energi Ekonomi-tel 0413-24570

Välkomna till Energi Ekonomi i Höör AB!

Vi är ett väletablerat företag som sedan 1980 tillverkat, sålt och servat utrustning för elektrisk uppvärmning. I linje med vårt miljö- och långsikts- tänk har verksamheten expanderats till att omfatta även solenergianläggningar och andra energi- och miljö- effektiva anläggningar.

Vår policy är att marknadsföra pålitliga och kvalitetssäkra produkter med lång funktionstid och med god miljöpåverkan; det ska löna sig, och vara möjligt, att serva en äldre produkt. Vi hjälper dig med vägvalet ”reparation eller nytt?”

Vår gedigna kunskap om produkterna och dess användning, och vår kvalitetssäkring av de produkter vi tillhandahåller, är din kundtrygghet. Hos oss får Du alltid personlig service och rådgivning och vi gör alltid vårt yttersta för snabba orderbesked; standardprodukter levererar vi i de flesta fall dagen efter beställning.

Välkommen till oss!   Vi säljer:
som gör det möjligt att välja en lägre huvudsäkring än vad den totala effektlasten i en fastighet motsvarar, och på så sätt göra en årlig besparing med tusenlappar på den fasta elnätsavgiften
för uppvärmning av vatten och andra vätskor
som framförallt ser till att värmeanläggningen i en fastighet med vedeldning fungerar även vid strömavbrott. Kan även används i värmepumpsanläggningar
med modifierad fyrkantvåg eller ren sinusvåg, för att få tillgång till 230 V 50 Hz där nät-ström inte finns
för våra produkter
för uppvärmning av luft och andra gaser samt element för verktygsuppvärmning eller andra fasta material
Vi säljer kompletta Solcellsanläggningar med högeffektiva solpaneler från de ledande tillverkarna i världen. Växelriktarna tar vi framförallt från SolarEdge, Fronius och svenska FerroAmp. Vill Du göra en egen kalkyl på en anläggning som passar Din fastighet/hus, kan Du följa nedanstående länk. Då får vi också ett meddelande och kan kontakta Dig för en mera exakt offert.

energi- och miljö- effektiva lösningar för bostäder och industri


Sök produkt


Nyheter
Takintegrerade solpaneler

Solpaneler som fungerar som taktäckningsmaterial


Energi- och klimatmässa

Mässa i Eslöv den 14 oktober